Optimaal verzuimmanagement met een betrokken specialist die uw sector kent en werkt naar úw behoeften.

Over 100 Present verzuimmanagement

100 Present verzuimmanagement is een bedrijf dat, zoals de naam al doet vermoeden, volledig is gespecialiseerd in verzuimmanagement. Naast deze specialistische kennis hebben wij als kleine onderneming bovendien het voordeel dat wij over de flexibiliteit beschikken om verzuimmanagement op maat te kunnen aanbieden. Geen groot, log bedrijf dus, maar een flexibele organisatie die exact inspeelt op úw behoeften. Hierbij hanteren wij korte lijnen, met één vast aanspreekpunt (uw eigen verzuimspecialist), waardoor wij altijd snel kunnen schakelen in het verzuimproces. Door dit persoonlijke contact hebben wij bovendien goed inzicht in de lopende zaken en kunnen wij gericht advies geven voor het terugdringen of voorkomen van het ziekteverzuim. Met 100 Present verzuimmanagement bent u dan ook verzekerd van een verzuimbeleid waarmee u daadwerkelijk grip krijgt op uw ziekteverzuim! Daarnaast denkt 100 Present verzuimmanagement graag met u mee om verzuim te voorkomen. Voorkomen is immers nog steeds de beste manier om verzuimkosten terug te dringen.

Achtergrond in de uitzendbranche

Als verzuimspecialist heeft 100 Present verzuimmanagement haar sporen verdiend in de uitzendbranche. Dit brengt nog een pluspunt met zich mee; wij hebben ervaring in een groot aantal sectoren. Een aantal van de meest prominente branches waarin wij onze werkzaamheden met succes verrichten zijn:

  • Agrarische sector
  • Transport
  • Techniek
  • Horeca

Om de verzuimbegeleiding voorspoedig te laten verlopen, worden eveneens de betrokken bedrijfsartsen door 100 Present verzuimmanagement geselecteerd aan de hand van hun branche-ervaring en de regio waarin zij werken. Zo weten wij zeker dat alle betrokken partijen dezelfde ‘taal’ spreken en alle neuzen de juiste kant op staan. Dat vormt uiteindelijk de basis van een geslaagd re-integratietraject.

Meer grip op uw verzuimkosten

Een ander niet te vergeten belangrijk onderdeel van ziekteverzuim, is de bijkomende verzuimkosten. Helaas komen er bij ziekteverzuim altijd onvoorziene kosten om de hoek kijken. Het is een variabele waar u normaal gesproken geen grip op heeft. Toch biedt 100 Present verzuimmanagement u wél die grip. Niet alleen op het ziekteverzuim, maar ook op de kosten. Tegen een vaste premie nemen wij alle zorgen en financiële risico’s van u over. Met verzuimmanagement op maat wordt er gericht gekeken wat u wel en wat u niet nodig heeft voor een optimaal verzuimbeheer. Zo bieden wij u niet alleen meer zekerheid, maar betaalt u ook nooit voor meer dan u nodig heeft!

Business People

100 Present maakt onderdeel uit van Business People. Business People is een overkoepelende organisatie waarin u alle disciplines onder één dak vindt voor een gezonde onderneming. Vier bedrijven staan klaar om uw vraagstuk te doorgronden en om uw bedrijfsvoering naar een hoger level te tillen.

Doordat wij onze krachten bundelen en gebruikmaken van elkaars kennis, kunnen wij perfect op iedere vraag inspelen. Ons motto: delen is vermenigvuldigen en samen staan wij sterker!

Wilt u meer informatie over Business People of over onze collega bedrijven? Neem dan een kijkje op businesspeople.nu.

Wilt u meer weten over 100 Present verzuimmanagement?

Met een ondertitel

Neem contact met ons op

Een content titel

ABC Westland 145
2685 DB Poeldijk

088-37 44 520
info@100present.nl

© 100 Present verzuimmanagement BV | Home - Disclaimer