"Op pad met..."

Welkom Bente, Sjaak, Peter en Fien!

Het afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met het optimaliseren van de dienstverlening van 100 Present. We vonden het nu, eind 2017, wel eens tijd om aan de slag te gaan met het vormgeven van onze Social Media kanalen. Want op een LinkedInbedrijfspagina na hadden we nog niets. Deze kanalen moeten natuurlijk ook gevuld worden met leuke content, nieuwsberichten en blogs. Al snel waren we het erover eens dat we dit wel wilden doen in onze huisstijl, “met die poppetjes van de website”.

Klinkt grappig “die poppetjes van de website” maar tegelijkertijd ook erg nietszeggend. Want wat kun je nou met die poppetjes en hoe kan dit van toegevoegde waarde zijn?

Door ze tot leven te laten komen natuurlijk!

Want wat is er nou leuker dan deze poppetjes op te nemen in onze 100 Present familie en actief te gebruiken in al onze berichten en uitingen die wij op social media gaan plaatsen.

Bij deze wil ik jullie dus graag voorstellen aan:

  • Bente de Verzuimconsulente – Onze casemanager
  • Sjaak van de Zaak – De werkgever
  • Peter Beter – De arbeidsongeschikte werknemer
  • Fien Vitamien – De arbeidsongeschikte werkneemster

Vanaf nu gaat u nog veel van hen horen in de vaste rubrieken die op onze kanalen zullen gaan verschijnen. Houd onze Facebook en Linkedin dus in de gaten de komende tijd voor de eerste berichten van Bente, Sjaak, Peter en Fien.

Geschreven door: Mandy Vermeulen.

Heeft u nog vragen of ontvangt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

088 37 44 520 of info@100present.nl

Een content titel

ABC Westland 145
2685 DB Poeldijk

088-37 44 520
info@100present.nl

© 100 Present verzuimmanagement BV | Home - Disclaimer